2016. január 2., szombat

Top 10 - Legerősebb Erő-Érzékeny A Csillagok Háborúja Filmekből


10. Darth Maul

A zabrak férfi elsajátította azt, amire faja képes. Tűri a fájdalmat. Fájni fáj neki, csak nem mutatja ki. Továbbá megjegyzendő, hogy ezt csak Erő segytségével lehet csinálni. Tizedik hely! (Amúgy nekem a rajzfilmben sokkal jobban tetszik, mint a filmben.)
9. Mace Windu

Azért van ennyire hátul, mert vannak előtte. De tényleg! Nagyon erős, meg minden, csak annyi a baj, hogy vannak nála erősebbek, ezért kapta a kilencedik helyet. Bocsi minden Mace Windu-fannak

8. Kylo Ren/Ben Solo

A kedvenc karakterem miért áll ennyire hátul? Mivel átállt. Ja. Gyenge volt, engedett a Sötét Oldal csábításának, és átállt.

7. Darth Tyranus

Azért került ennyire hátra, mert átállt a Sötét oldalra. SZINTÉN! Ez kicsit hülyén hangzik, de igaz. Mivel nem volt elég erős, ezért kapja a hetedik helyet.

6. Luke Skywalker

A Kiválasztott fia. Nagyon erős, de még nagyon sokat tanult az Uralkodó/Darth Sidious halála után is. Neki köszönhető, hogy a jedik nem haltak ki, de egyik tanítványa, Ben Solo átállt a Sötét Oldalra, Kylo Ren lett, és elpusztította azt, amit fölépített.

5. Obi-Wan Kenobi

Legyőzte Anakint, mégse áll előtte. Anakin a Kiválasztott, viszont Obi-Wan csak a mestere, és azok általában többet tudnak, mint a tanítványaik, ezért került az ötödik helyre Obi-Wan, mivel még nem tanította ki Anakint annyira, amennyire kellett volna, és a Tanács előbb engedélyezte a lovaggá ütését, mivel nem voltak jedik.


4. Anakin Skywalker/Darth Vader

A Kiválasztott. Mindkét oldalon nagyon erős volt, de vannak nála erősebbek. De ez mind lényegtelen, mert ő ölte meg Darth Sidious-t, aki uralta az egész galaxist.

3. Yoda

A jedik Nagymestere, Yoda. Sokan azt gondolják, hogy az első, de nem az, csak harmadik, mivel nem annyira erős, mint a következő két versenyző.

2. Darth Sidious

Legyőzte Yodát, tehát erősebb nála. Darth Plagueis tanítványa volt, tőle nagyon sokat tanult, majd megölte őt álmában.

1. Darth Plagueis

Nem szerepel a filmekben, de beszélnek róla. Darth Plagueis rá tudta venni a midikloriánokat, hogy teremtsenek életet, ezáltal kiérdemelte az első helyet a listán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése