2015. november 8., vasárnap

A Szuperhősfilmeknek Befellegzett?


Nagy téma manapság, hogy mi lesz, hogyha a Marvel Studios lezárja az Univerzumot a Végtelen Háborúval. Nos, még bejelentettek négy filmet 2020-ra, és még jön az Embertelenek 2019-ben, de eddig 2008-tól Thanosról és a Végtelen Kövekről szólt minden. De mi lesz 2020 után?



A DC Comics, a Warner Brothers-szel karöltve, 2013-ban (Acélember) kezdte el a saját filmes univerzumát. 2020-ra várható tőlük egy Kiborg és egy Zöld Lámpás mozifilm, de róluk sem tudjuk, hogy it fognak csinálni a 2020-as években. Lehet, hogy egy új oldalát mutatják bea szuperhősfilmeknek, ami megint tíz évre pecsételi meg az ilyen filmek sorsát? Vagy talán, látva, hogy a Marvel befejezte, és nekik már nincs kivel versenyezni, leállnak.

Szerintem vége lesz a szuperhősfilm-mániának, és lehet, hogy átengedi a helyet a videójáték-adaptációknak. Az utóbbi napokban jött ki a Warcraft: Kezdetek című film előzetese, ami nagyon király lett! Lesz még Assassin's Creed, és még sok-sok más. Jobbak lesznek, vagy rosszabbak, mint a képregényfilmek?

Hamarosan megtudjuk a választ! (Már csak öt év!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése