2015. november 20., péntek

Top 10 - Színész A Marvel Filmekben


10. Chris Hemsworth - Thor

Teljesen jól játssza el a képregényekben is megszokott Thort, mellé még humoros is, tehát abszolút megérdemli a tizedik helyet.




9. Chris Pratt - Űrlord

Igen, mostmár láttam a Galaxis Őrzőit, és nagyon bejött! Chris Pratt szerintem kiváló választás volt. Laza, vicces, kellőképpen pozitív gondolkudású, teljesen megérdemli a kilencedik helyet.



8. Chris Evans - Amerkia Kapitány

Ez már a harmadik Chris! Amerika Kapitányt sokan nem szeretik, mert túlságosan jó és pozitív, én viszont úgy vagyok vele, hogy egy képregényes hősnek, aki Amerikát szolgálja, ilyennek kell lennie.


7. Tom Hiddleston-  Loki

Róla nem tudok mit írni! ZSENIÁLIS!!! Anyyira jól játssza el a gonosz tesót, hogy hihetetlen, de azért került ennyire hátra, mert nagyon sok a jó színész a listán, és ő azért nem a legeslegjobb.


6. Scarlett Johansson - Fekete Özvegy

Be kellett festeni a haját, de megérte, mert Scarlett az egyetlen nő a listán, és erre büszke lehet. Ő is szintén laza, nagyon jól verekedik, és mindenkivel flörtöl!


5. Ian McKellen - Magneto

Zseniális színész+zseniális karakter+zseniális színészi alakítás=Ian McKellen! Ez az ember olyan laza, hogy csak úgy dobálgatja a hidakat, meg a kamionokat, meg minden!


4. Samuel L. Jackson - Nick Fury

Samuel L. Jackson nem egy filmben mutatta meg tehetségét. A Marvel Filmes-Univerzumban is kiváló karaktert kapott, és kiválóan játszotta el, tehát negyedik hely.


3. Hugh Jackman - Farkas

Ismét egy kiváló színész! Farkas szerepére jobb emberet nem is találhattak volna! Hugh Jackman olyan oldalát mutatta meg a karakternek, amelyet a képregényekben nem láthattunk.


2. Andrew Garfield - Pókember

Fiatal színész, fiatal karakter, de Pókember nem is találhattak volna jobbat. Andrew Garfield teljesen ugyanolyan, mint Peter Parker a képregényekben, de sajnos 2017-ben már nem ő fogja játszani a hálószövőt, hanem Tom Holland, de mindenesetre, egy remek színész, és remek karrier előtt áll.


1. Robert Downey Jr. - Vasember

Úgy hasonlít Tony Stark (a képregényekben), és Robert Downey Jr., mint két tojás! Robertre, mintha csak ráöntötték volna a szerepet! Kiváló, laza, szellemes...

Nektek ki a kedvenc színészetek a Marvel filmekben?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése