2015. december 8., kedd

Kritika - Kémek Hídja


Történet: Ugye az egész film megtörtént eseményeken alapszik. Valamilyen szinten ez látszik rajta, de túlságosan amerikai lett a film. Úgy volt beállítva a CIA, mintha nem próbálta volna úgy rávenni Ábelt a titkok kitálalására, mint a szovjetek Powers-t. De ennek ellenére a történet nagyon jó, és pörgős volt.

Színészi alakítások/Karakterek: Tom Hanks egyszerűen zseniális. Már most tudom, hogy ezért Oscarra fogják jelölni a Legjobb Főszereplő kategóriában. De nekem nem is ő tetszett a legjobban, hanem Mark Rylance (Ábel)! Annyira lazán, és nemtörődöm stílussal játszotta el a szerepét, hogy az egyszerűen fenomenális. Aki nekem nem tetszett, az Powers, vagyis Austin Stowell. Ő olyan semmilyen volt. Nem tudtunk meg róla semmit, és ez nekem nem jött be.
CGI/Animáció: A filmben nem nagyon volt CGI, tehát...
Egyéb: Szerintem a vágások voltk zseniálisak! Olyan jól össze van vágva ez a film, hogy ezért is kaphatnénak egy Oscart. Nem mellesleg Spielberg munkáját is meg kell említeni, mivel nélküle ez a film nem létezne. A lezárás tökéletes, jobb nem is lehetne, és igazából ez volt az észrevételem.
Értékelés:
Történet: 4/5
Színészi alakítások/Karakterek: 5/5
CGI: -
Egyéb: 5/5
Összesen: 14 pont

Ezt a filmet látnia kell mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése