2015. december 15., kedd

Mit Várunk El Az Új X-Mentől? SOKMINDENT!


Épp a minap jelent meg az új X-Men film, azaz az Apokalipszis előzetese, (itt megnézhető) ami nagyon király lett. A film 2016. május 27-én jön, és már, az eőzetest látván minden képregény és X-Men rajongó várja. Erről is fogok csinálni kritikát, (Kémek Hídja) mint a Star Warsról, és majd beszélünk róla a megjelenése után is.

De mit is várhatunk el egy ilyen nagy filmtől? SOKMINDENT!



Adjanak helyet az újaknak!

Tudom, ezt a Star wars-os bejegyzésnél is megemlítettem, de ez van! Itt is fel kell vezetni az új Jean Grey-t, Küklopszot, Ciklont és a többieket.

Legyen jó a történet!

Ezt igazából minden új filmnél meg fogom említeni, tehát felesleges magyarázattal fáradoznom. Az Eljövendő Múlt Napjait felül kell múlja, úgyhogy a történetnek zseniálisnak kell lennie! Mivel az előbb említett filmnek nagyon jó volt a cselekménye, ennek is annak kell lennie, mivel, ha nem fogja felülmúlni, akkor máris ment a lecsóba.

Legyen jó a főgonosz!

TERMÉSZETESEN! Nekem Magneto annyira nem jött ba, meg a többi X-Menes főgonosz se (főleg Deadpool!). Ideje már, hogy csináljanak egy igazi, beteg, őrült idiótát, aki el akarja pusztítani a Földet! Rajta sokminden múlik.

Amit látni fogunk...

Szép lesz minden, egy kis darkos beütéssel, de ez nem baj.

Ti mit vártok el az új X-Mentől?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése