2015. december 23., szerda

Mit Várunk El A Deadpooltól? SOKMINDENT!



A Deadpool film 2016. februárjában kerül a mozikba, és már megjelent az első előzetese, (itt megnézhetitek) és december 25-én jön ki a második előzetes, amit már nagyon vár minden rajongó, köztük én is. Deadpoolnak már megvan az a laza, vicces stílusa, és állandóan (a képregényekben) áttöri a negyedik falat. Hogy mi az a negedik fal? Egy képzeletbeli fal az olvasó, és a könyv, képregény, stb. között.

De mit is várunk el egy ilyen nagy filmtől? SOKMINDENT!
Legyen eszméletlenül vicces!

Nem lehet elengedni! A DEADPOOL MUSZÁJ VICCES LEGYEN!!! Deadpoolnak ez adja meg a hangulatát. És nyilván valamilyen módon törje át azt a bizonyos negyedik falat.

Legyen komoly!

Na, jó kezdek átmenni egy eszkimóba, aki gyűlöli a világot, mert azt hiszi, hogy minden jégből van, de ezt azért írtam, mert mostmár, a mostani szuperhős filmek mellett, nem elég, hogyha egy vicces, paródiaszerűséget dobnak az orrunk elé. Ez már nem elég olyan filmek mellett, mint a Bosszúállók: Ultron Kora, vagy az Amerika Kapitány: Tél Katonája. Kell egy kis komolyságot is belevinni!

Legyen jó az animáció!

Persze, ezt elvárjuk, és nem hinném, hogy 2016-ban már olyan nagy szám lenne az animáció, de, mint az előzetesben láthatta mindenki, Deadpool nagyon sokat ugrik innen-oda, onnan-ide.

Legyen pörgős!

Szerintem ezt nem is kell megmagyarázzam, mindenki érti, hogy mit akarok ezzel mondani. Ha lassú lesz a film, és az utolsó öt percben kapunk egy harcjelenetet, akkor senki nem lesz elégedett.

Legyen jó a történet!

MUSZÁJ! A mostani szuperhősfilmek mellett, ennek is hoznia kell a színvonalat. Ha nem jó a történet, akkor nem éri el azt, amit a készítők akarnak.

Ti mit vártok el a Deadpooltól?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése