2015. december 6., vasárnap

Mit Várunk El Az Új Star Warstól? SOKMINDENT!



Már csak durván két hét, és itt lesz! Én huszadikán fogom megnézni, már nem volt hely 18 és 19-ére, úgyhogy ekkor nézem meg. Tervezek róla kritikát, és meg próbálom, már aznap (dec. 20.) megírni, hogy, aki esetleg még nem látta, az tudjon róla egyet, s mást!

De mit is várunk el egy ilyen nagy filmtől? SOKMINDENT!

Adjanak helyet az újaknak!

Szerintem Harrison Ford, és csapata át kell adja a helyét az új színészeknek és karaktereknek. Lehet, hogy kissé morbid, de haljanak meg! Legalábbis Han Solo. De Han Solo halálára még visszatérünk. 

Legyen jó a történet!

Ez egy Star Wars folytatás! Nem elég annyi, hogy van egy sith, és azt legyőzik, aztán stáblista. Ez nem elég! És ez a veszély sajnos fennáll, mivel a Disney kezében van az egész. Az igaz, hogy J. J. Abrams azt nyilatkozta, hogy a Disney teljesen szabadkezet adott nekik, de mégis...

Han Solo és Luke Skywalker

Azt már tudjuk, hogy a hetedik rész után, 2017-ben és 2019-ben jön a nyolcadik és kilencedik rész, és még azt is bejelentették, hogy 2016-ban, 18-ban és 20-ban egy-egy karakter előtörténetét mutatják be. Tehát ezek szerint egy trilógia fog megszületni. (Leszámítva az eredettörténeteket.) Szerintem lehetne valami ilyesmi is a történet:
Kylo Rent (Fura lézerkardos csávó) legyőzik, de az utolsó pillanatban Luke megöli Han Solot, és elmenekül, látszólag átáll a Sötét Oldalra, és vége a filmnek. A következő részben, nagyrészt azért nyomoznak, hogy megtalálják Luke-ot és az okát, hogy miért állt át. Ismét van egy sith, aki üldözi őket, de Finn (afroamerikai fickó) is velük van, aki ugye jedi. Luke-ról sok minden derül ki, és kezd átmenni abba az irányba, hogy nem állt át, csak megjátszotta, és belülről akarja véglegesen szétbomlasztani a sitheket. Azt a sith fickót elintézik, van még egy párbeszéd Leia, Rey és Finn között, melyben azon gondolkoznak, hogy Luke miért csinálta azt, amit, aztán vége a filmnek. Az utolsó epizódban pedig tovább nyomoznak Luke után, aki szándékosan hagy nyomokat. A film végén pedig Luke-nak harcolnia kéne Finnel, aki azt hiszi, hogy sith, de Luke felfedi titkát, mire egy hatalmas, halhatatlan sith megöli őt, de Finn, Rey, R2-D2, Leia és a többiek nagy erőfeszítések árán megállítják a sithet, úgy hogy egy hatalmas bombát ejtenek rá, amitől elpusztul az egész bolygó, amit azelőtt elhagyott a nép. Aztán VÉGE!

Amit látni fogunk

Nyilván nagyon szép lesz a látványvilág, amit jogosan el is várunk. Animációk terén sem lesz gond, legalábbis szerintem, úgyhogy ezt kitárgyaltuk

Ti mit vártok el az új Star Warstól?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése