2015. december 17., csütörtök

Top 10 - Gonosz A Marvel Univerzumban

10. Venom

Pókember egyik legnagyobb ellensége, mind a képregényekben, mind az elég rosszul sikerült Pókember 3-as feldolgozásában is. Sok ember bújt a bőrébe, vagyis sok ember bőrébe bújt már a szimbióta, de leghíresebbek Eddie Brock és Flash Thompson.


9. Mistique

Jennifer Lawrence Oscarra van ítélve, ha ül egy képregény rajongó a döntés hozók között. Ez a színész nő REMEK! Viszont a régi trilógiában Mistique nekem nem nagyon tetszett, úgyhogy a kilencedik helyet kapja, de ez is nagyon szép teljesítmény, és ő az egyetlen nő a listán, úgyhogy tapsot neki!

8. Thanos

Aki ellen az egész Marvel Filmes Univerzum szól. Nyilván képregényben is kb. ennyi szerepe volt, de! Nagyon kevésszer jelenik meg, tudom, hogy ez nem baj, de nekem túl kevés, úgyhogy csak a nyolcadik helyet kapja.

7. Doctor Octopus

Pókember 2. legnagyobb ellensége. Mikor Zöld Manó még nem tette meg azt, amit megtett, ő volt az első, de aztán megtette zöld társa, amit megtett, és második lett. (Sokminden kiderült ebből a mondatból!) Tagja a Baljós Hatosnak, és Arnold Schwarzenegger is játszotta volna, továbbá szerepelt volna  a Csodálatos Pókember 3-ban (2017)

6. Galactus

A Fantasztikus Négyes egyik legnagyobb ellensége, aki el akarta fogyasztani bolygónkat, de a négy tagú csoport meggátolta, hogy vacsora legyen a Földből. Galactus erős, okos, kiszámíthatatlan, és a DC még nem másolta le.

5. Loki

Loki ravasz! Nem tudok mást írni. Ahogy egy korábbi bejegyzésemben is megemlítettem: eléri, hogy baltával verjed szét a tv-t, mikor ő szerepel. BENNE VAN A TOP 5-BEN!!!

4. Apokalipszis

Róla sokan nem tudnak sokat, viszont a következő X-Men film főellensége lesz, és ja. A legelső, és legerősebb mutaáns a világon, állítólag még a Bibliát is megihlette az Apokalipszis Lovasaival, de nyilván ez csak a képregényekben szerepelt.

3. Doctor Doom

C-3PO sokadik unokatestvére, egy messzi-messzi galaxisból, a Fantasztikus Négyes egyik legnagyobb ellensége. Szerintem tök jó képességei vannak! Harmadik hely!

2. Zöld Manó

Sajnos jobb képet nem találtam róla, de ez is megteszi. Igazából nem erről a Zöld Manóról, (Pókember 1.) hanem az újabb, Dane Deehan féle Zöld Manóról beszélek. (Csodálatos Pókember 2.) SPOILER, aki még nem látta! Ugye, megöli Gwen Stacy-t, és a képregényekben, ezért lesz nagyobb ellenség, mint Doctor Octopus. Egy kegyetlen őrült az, akiről írok, és te olvasol, és ezzel megérdemli a második helyet.

1. Magneto

Nagyon jól alakítja mindkét színész. Egyszerűen zseniálisan! (Nekem személy szerint a Michael Fassbender (NEM RÖHÖGSZ!) féle, fiatalabb Erik jobban bejön, de majd megutálom a következő X-Men filmben. Első hely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése