2015. december 23., szerda

Top 7 - Star Wars Film

7. Csillagok háborúja I: Baljós árnyak

Az előzmény-trilógia első része csalódás volt egyesek számára. A legnagyobb hibája egy karakter volt. Na, kitaláljátok? Persze! Jar Jar Binks! Szörnyű karakter! Nem rossz a film, de Star Wars-hoz képest, nem jó.
6. Csillagok Háborúja II: A klónok támadása

Arany Málnás szerelem. Igen, nagyon nyálas volt. Nem kellett volna, de azon kívül, jól megcsinálták a klónokat, bár az eredeti trilógiában nincsenek klónok.

5. Csillagok Háborúja VI: A jedi visszatér

Önmagában lehet, hogy sokaknak nem tetszik, de ha Han Solo halálát belerakták volna, akkor jobb lett volna. Bár, a végén a lézerkardpárbaj szerintem az egyik legjobb!

4. Csillagok Háborúja IV: Egy új remény

MEGÉRDEMLI! Ez egy úttörő, nélküle most nem néznénk az Ébredő Erőt, tehát bravó!

3. Csillagok háborúja III: A sith-ek bosszúja

Remek! Ez a film nagyon jó, egy hibája van: a szerelmi szál. Megint nem sikerült valami jóra, de azon kívül a fél órás fénykardpárbajok nagyon jók!

2. Csillagok Háborúja VII: Az ébredő Erő

Mint láthatjátok, az utóbbi fél hétben szinte csak Star Wars van, elkezdtem egy Star Wars-os blogot, tehát nagyon megfogott, csak kicsit copy. A négyesről. Ja. De egy remek film! Pacsi, J. J. Abrams!

1. Csillagok Háborúja V: A birodalom visszavág

Nyilván! A birodalom visszavág, még az első (negyedik) részt is felülmúlta! Nagyon jó lett, és van benne egy csavar, ami akkor, mikor még nem létezett előzmény trilógia, nagyot ütött. Első hely!

Nektek melyik a kedvenc Star Wars filmetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése